غذاهای جذاب کشور مالزی که نباید از دست داد
غذاهای جذاب کشور مالزی که نباید از دست داد
کشور مالزی به دلیل دارا بودن از چند فرهنگ مختلف توانسته است غذاهایی متنوع را در رژیم غذایی مردمان خود بگنجاند. همانطور که میدانید کشور مازی از ۳ نژاد هندی مالایی و چینی تسکیل شده است که هر کدام از این قوم ها و نژاد ها عادت غذایی خود را داشته و توانسته اند گاها با ترکیب این دو و حتی سه نمونه غذا ترکیبی بسیار فوق العاده را پدید بیاورند. جالب است که بدانید در میان این سه فرهنگ برنج به نوعی حرف اول را میزند تفاوت چندانی ندارد که شما مالایی باشید یا هندی یا چینی، برنج بخش زیادی از غذای شما را تشکیل خواهد داد و در جاسگاه های بعدی می توان به نودل و یا نان اشاره کرد. غذاهایی که در این سرزمبن پخته می شود دارای تنوع بسیار زیادی لوده و به راستی که همه ی آنها خوش طمع و خوش مزه هستند و تنها راهی که می شود به این نتیجه رسید امتحان کردن آنها است اما مادر این مقاله سعی خواهیم تا شما را اندکی با این ترکیب های اعجاب انگیز رنگ و بو مزه به تسخیر خود در آوریم و ما بر این باور قدیمی خود هستیم که نصف العیش وصف العیش پس با ما همراه باشید.
ناسی داگانگ
تا حالا در تور مالزی به این موضوع فکر کرده اید که اگر برنج را در ماده ای دیگر به غیر از اب طبخ کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد ما به شما میگوییم پختن مقداری برنج در شیر بسیار خوشمزه ی نارگیل آن هم به صورت بخار پز سبب می شود تا ترکیبی بسیار اعجاب انگیز به همراه مرغ های سرخ شده در روغن نارگیل به وجود آید. در کنار این غذا دورچین بسیار زیبایی از سبزیجات مانند تکه های نارگیل سرخ شده و همینطور هویج و فلفل نیز وجود دارد که به همراه موارد فوق می توانید یک صبحانه عالی را برای شما به ارمغان اورد. بله درست متوجه شدید وعده صبحانه. در بسیاری از مناطق محلی این وعده بسیار لذیذ و در عین حال سنگین را در صبحگاه نوشه جان می کنند. طرز تهیه این غذا نیز به این صورت است که سبزیجات را به طور جداگانه و مرغ ها را به طور جداگانه تفت می دهند و بعد از آنکه این موارد با هم به خوبی تفت داده شدند آنها را باهم مخلوط کرده و نوشه جان می کنند.
ساتای
ساتای را می توان کباب شیشیلیکی در شرق اسیا دانست با اندکی تغییرات در نحوه عمل آوری گوشت. شاید برای شما نیز جالب باشد که در بسیاری از موارد در کشور مالزی برای مزه دار کردن و خوشمزه تر کردن غذا های از شیر نارگیل به فراوانی استفاده می شود درباره این غذا نیز همین موضوع صادق است و آنهم این است که علاوه بر اضافه کردن شیر نارگیل برای طعم دار کردن گوشت ها به سس آنها بادام زمینی بسیار فراوانی اضافه می شود تا ترکیبی فوق العاده از رنگ در آن ظاهر شود. این غذا را میتوان مشابه اش را در سراسر دنیا پیدا کرد از کوه های قفقاز بگیر تا کوه افسانه ای فوجی و هر محله و قومی به نوعی گوشت را طعم دار و خوشمزه میکنند که مختص به مردمان همان سرزمین شود. ساتای را شما می توانید با گوشت های دیگر نیز امتحان کنید مانند گوشت ماهی ویا گوشت گوسفند. نپشه جان ترکیبی بی نظیر از رنگ و بو طعم.
باکوته
به توضیح سایت سفر باتو ، این غذای بسیار لذیذ را باید متعلق به چشم بادامی های مهروف اسیادانست که در فرهنگ کشور مالزی رسوخ کرده است. این غذا متعلق به چینی ها بوده که به طور کلی کمتر جنبنده ای رامی توان دید که در معرض خوردن توسط این مردمان نباشند اما نگران نباشید غذایی که قصد معرفی آنرا را به شما داریم باکوته نام دارد و خبری از گوشت خفاش و یا گوشن مورچه خوار نیست بلکه این غذا از بخش های بسیار لذیذی به نام گوشت دنده درست شده است اما نه به صورت کبابب بلکه به صورت خورشت. طرز تهیه این غذا چندان کار پیچیده ای نیست به این صورت که ابتدا گوشت بسیار پر چرب را با مقدار زیادی پیاز و سبزی معطر تفت داده و بعد از آن به این ترکیب مقداری ادویه مانند رازیانه و میخک اضافه میکنیم به همراه چوب های دارچین، در ادامه مقداری سبزی معطر مانند جعفری نیز به آن اضافه می شود. جالب است که بدانید بر اساس سنت دیرینه ی چینی های بعد از صرف این غذا تنها چیزی که جایز است نوشیده شود مقداری چایی میباشد به طوری که در پایان نام این غذا نیز از کلمه ته استفاده شده است که همین موضوع اشاره مستقیم به نوشیدن چایی بعد از صرف این غذا دارد.
در مطلب تور تایلند فوق سعی شده است تا تعدادی از غذاهای بسیار جذاب و خوشمزه ی کشور مالزی را برای شما معرفی کنیم تا در سفر های خود از آنها لذت ببرید.
[ بازدید : 1672 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]